Loading...

DEZOBARIJERA MASTER OTIRAČI

Dezobarijera služi za dezinfekciju obuće u osjetljivim zonama koje zahtijevaju visoku razinu higijene, poput proizvodnih pogona u industriji hrane, farmaceutskoj industriji, zdravstvenim ustanovama, sportskim objektima, trgovačkim centrima kao i svim poslovnim i privatnim prostorima.

 

SAZNAJTE VIŠE

TEKSTILNI OTIRAČI

Tekstilni otirači su kvalitetno rješenje u unutrašnjim prostorima kao druga faza čišćenja nakon vanjskih otirača. Skupljaju sitne prljavštine i upijaju višak vode s obuće. Velika paleta boja daje velike mogućnosti prilagođavanja ovih otirača svakom interijeru.

Saznajte više

GUMENI I PVC OTIRAČI

GUMENI i PVC otirači su čvrsti i izuzetno otporni na habanje. Koriste se jednako u vanjskim i unutarnjim visokofrekventnim prostorima. Jednostavni su za postavljanje i rukovanje. PVC otirači su od ekološkog materijala i također služe kao dezobarijere za razne namjene.

Saznajte više

ALUMINIJSKI OTIRAČI EXELLENCE

Zbog svoje efikasnosti, trajnosti, otpornosti i estetskog izgleda aluminijski otirači za profesionalnu upotrebu predstavljaju visoko kvalitetno rješenje za upotrebu u javnim i komercijalnim prostorima i ulazima.

Saznajte više

NAŠA PONUDA